Ako želite da blagodeti kraniosakralne terapije primenjujete na sopstvenim klijentima, važno je da znate da je pred vama dug proces i mnogo učenja. Ali važno je i da znate da je to proces prepun korisnih iskustava, znanja i blagotvornih uvida koji će vam omogućiti da istinski unapredite kvalitet života vaših klijenata.

Kraniosakralna terapija (CS1) - prvi nivo

GDE I KADA SE ODRŽAVA SLEDEĆA CS1 EDUKACIJA?

Edukacija u Novom Sadu održaće se 19-22. 10. 2023. godine!

Uplata celog iznosa se mora izvrsiiti do 25.09.2023.

Uslovi o otkazivanju
Ukoliko polaznik otkaže svoje prisustvo na edukaciji u Novom Sadu nakon uplate, organizator zadržava akontaciju i 50% uplaćenog iznosa u slučaju otkazivanja do 05.10.2023. godine, a 70% uplaćenog iznosa u slučaju otkazivanja do 12.10.2023.

Moguće pomeranje datuma u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Kraniosakralna terapija 1 (CS1) je prvi i osnovni nivo edukacije kraniosakralne terapije. Na ovom seminaru ovladavate nežnim tehnikama za normalizaciju kraniosakralnog sistema i omogućavanje telu da se samokoriguje. Učite kako da razotkrijete izvor bolesti, bola i disfunkcije i kako da na prirodan način pomognete eliminaciji stresa i jačanju otpornosti na bolest.

Edukacija u Zagrebu održaće se 02-05. 11. 2023. godine!

Uplata celog iznosa se mora izvrsiiti do 05.10.2023.

Uslovi o otkazivanju
Ukoliko polaznik otkaže svoje prisustvo na edukaciji u Novom Sadu nakon uplate, organizator zadržava akontaciju i 50% uplaćenog iznosa u slučaju otkazivanja do 15.10.2023. godine, a 70% uplaćenog iznosa u slučaju otkazivanja do 20.10.2023.

KAKO DA SE PRIPREMITE ZA CS1 EDUKACIJU?

Pre učešća na edukaciji potrebno je da prođete kroz 3 kraniosakralne terapije, kako biste imali uvid u način delovanja tretmana i na sopstvenom telu osetili njene blagodeti.

Po završetku CS1 edukacije potrebno je da prisustvujete na 4 jednodnevne vežbe (radionice) koje se održavaju jednom mesečno. Pre nego što pređete na naredni nivo, polagaćate kratki ispit koji se sastoji iz testa i praktičnog dela i koji je uslov za sledeći nivo edukacije.

Nakon što završite prvi nivo edukacije, preporučujemo da odmah započnete rad sa pacijentima. Na taj način ćete brže napredovati u radu i beležiti iskustva i promene na pacijentu, što je potrebno za ispit koji polažete pre narednog nivoa edukacije.

KOJE OBLASTI OBRAĐUJEMO NA CS1 EDUKACIJI?

– palpacija (dodir): površinska, duboka, aktivna-pasivna
– tri vrste ritma: srčani, respiratorni, kranijalni + fleksija i ekstenzija
– rad na fascijama, tehnika poprečne dijafragme, karlice, respiratorne dijafragme, torakalnog ulaza, oslobađanje hioidne kosti
– Still Point indukcija sa uključenim CV-4
– tehnika kretanja energije
– anatomija kostiju lobanje suture
– intrakranijalni i spinalni sistem, horizontalni i vertikalni intrakranijalni membranski sistem, koštane i membranske blokade
– utvrđivanje elastičnosti vezivnih tkiva
– frontalno podizanje, parijantalno podizanje, sfenoidalna kompresija/dekompresija, temporalna tehnika, tehnika povlačenja ušiju, tehnika okcipitalne kosti, mobilizacija sakruma, mobilizacija i oslobađanje duralne ovojnice, ljuljuškanje i njihanje
– TMJ tehnika
– 10-Step Protocol (protokol 10 koraka)

Tokom trajanja edukacije dobićete potpuno ilustrovani, sveobuhvatni vodič za studije.

Radi lakšeg savladavanja gradiva, prilikom prijave na seminaru dobićete listu terminologije koja se koristi u anatomiji.

KO SU PREDAVAČI?

Predavač
Gyalai Tünde-CST-D
International predavač

*Predavanje se odvija na srpskom jeziku.

KOLIKO KOŠTA EDUKACIJA?

Cena edukacije koja se održava u Novom Sadu iznosi 640 evra (plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije)

Akontacija iznosi 150 evra (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije)

Cena edukacije koja se održava u Zagrebu iznosi 690 evra.

Ukoliko odlučite da pohađate dve ili više edukacije godišnje, biće vam odobren poseban popust.

KAKO DA SE PRIJAVITE ZA UČEŠĆE NA CS1 EDUKACIJI?

Ukoliko želite da se prijavite na seminar, pišite nam na [email protected]
sa naznakom PRIJAVA ZA CS1 EDUKACIJU.

Hvala.